Sök till Jönsbergska

Vecka 40 år 9

Hej kära elever och föräldrar!

Vi saknar många lappar inför praon vecka 42-43. Lämna in lappen senast onsdagen den 11oktober.

Från och med denna vecka är all idrott inomhus.

 

Här nedan följer en länk till nationella prov för år 9.

https://www.skolverket.se/bedomning/nationella-prov/provdatum/grundskola/arskurs-9/provdatum-for-nationella-prov-i-arskurs-9-1.199523

Viktiga datum:

Prao v.42-43
Höstlov v.44
Nationella prov (muntliga delarna) i Ma, SV och Eng v. 50 – ingen ledighet beviljas. Julavslutning Matteus kyrkan – torsdagen den 21 december kl. 16.00–17.15

Läxor och prov:

Franska: Franska: eleverna har prov i franska på tisdag. De önskade att flytta fram det här provet från i tisdags till kommande tisdag. De har haft MYCKET GOTT OM LEKTIONSTID att plugga på kapitel 1A, B och C. Hoppas att de känner sig väl förberedda.

Tyska: Vi kommer att skriva ett grammatikförhör på fredag v. 41 om verbböjning starka och svaga verb i presens och perfekt. Detta jobbar vi med på lektionstid och det har behandlats och repeterats kontinuerligt sedan år 7.Stående läxa tills dess är att repetera och öva i den mån man behöver med hjälp av egna anteckningar och www.glosor.eu.

Musik: Onsdagen v.41 den 11/10 kommer eleverna i 9B ha musikprov under lektionen. Allting finns att finna på OneDrive. Provet är delat i två där ena delen handlar om populär musikhistoria och den andra om instrumentlära.

Franska: Prov tisdag v. 41 (eget önskemål att flytta till denna vecka)

Matematik: Prov torsdag vecka 41 (12 oktober).

Musik: Prov 9B v. 41

Trevlig helg!
Med vänliga hälsningar
Simon, Joel T, Therese, Katja och Ewa

Senast ändrad 2017-10-12
Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 39 år 9 Vecka 41 år 9 »

Per Blomberg