Hej alla barn och föräldrar!

Ytterligare ett läsår har passerat och vi skulle vilja passa på att tacka elever och föräldrar för ännu ett innehållsrikt, inspirerande och bra läsår på Jönsbergska Idrottsskolan! Vi vill även passa på att tacka för den fina sommarblomman vi fick i samband med skolavslutningen.

Höstterminen startar måndagen den 20/8 klockan 10.00 med upprop vid fotbollsplanen. Vi går i skolan till klockan 12.30, det serveras ingen lunch på uppropsdagen.

Till sist vill vi önska er alla en riktigt härlig sommar! Njut av ledighet så ses vi igen i augusti.

Sommarhälsningar,
Per, Martin, Mia och Lena

Vi vill tacka för ytterligare en fantastisk termin tillsammans. Eleverna har verkligen visat en härlig kämpaglöd inför skolans alla aktiviteter så att nu är vi välförtjänta av ett långt sommarlov med bad och förhoppningsvis mycket sol. Tack också för en välbehövlig och uppskattad sommarpresent. Nu kommer vi att vara väl förberedda inför höstens vandring och alla andra utmaningar.

Här kommer lite information inför höstens vandring.

Datum för respektive vandring:

Tor-fre v.34 7A
Tor-fre v.35 7B

Information:

Dag1: Vi träffas på skolan kl.8.00 och åker till Tunabergs kyrka. Vandringen börjar sen från platsen. Vi följer sedan Sörmlandsleden fram till Västra Kovik där vi slår läger för övernattning. Vid övernattningen finns det sopstation och dass.

Dag 2: Vi fortsätter vandringen mot Näfvekvarn där eleverna hämtas upp av föräldrar vid hamnen ca.kl.12.30. Etappen den här dagen är ca 12 km lång.

Vi behöver hjälp med skjutsning både dit och hem. Så ni som har möjlighet, maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och skriv vilken väg du kan skjutsa och hur många platser du har. Så första dagen gäller det från skolan till Tunabergs kyrka och andra dagen från Näfvekvarn till skolan.

Under första veckan kommer eleverna att planera vandringen och får då mer information kring mat och packlista men det kan vara bra att redan nu se över tillgång till liggunderlag, sovsäck mm som är lämpliga att ta med sig på vandring. Eleverna kommer att bara sin egen utrustning.

Packlista till vandringen:

Badkläder
Strumpor (gärna flera par)
Handduk
Liggunderlag
Sovsäck
Underkläder
Tandborste/tandkräm/hygienartiklar
Regnkläder
Varma kläder (till kvällen och natten)
Ombyte (till dag 2)
Vatten (2st 1,5 literflaskor) (Både till att dricka på vandringen och att använda vid tillagningen av luncherna)
Plast/fryspåsar 3 liters (några stycken ifall skorna blir blöta)
Tallrik, bestick och mugg (plast som kan diskas och användas till varje måltid) (Godis, läsk)
Ett par sköna och väl inkörda skor är ett måste!

Första veckan i höst kommer att innebära några förändringar:

Måndag: upprop 10.00 - 12.30
7B slutar efter uppropet
7A stannar på skolan för planering av vandring. Vi serverar lunch på skolan och avslutar skoldagen senast 14.30.
Mer information om första veckan hittar ni på hemsidan när det börjar att närma sig.

Vi önskar er alla en riktigt härlig sommar så ses vi utvilade och pigga igen i augusti!
Handledarna i år 6

Glad sommar!

Glad sommar önskar all personal på Jönsbergska Idrottsskolan.

Ha en riktigt skön sommar och njut av ledigheten.

Vi syns på uppropet den 20 augusti!

Hej på er.

Nu är terminen slut och en lång och skön sommar väntar.

Ett stort tack till båda klasserna för ett väl genomfört läsår. Nu återstår bara ett år på grundskolan och sedan väntar nya äventyr på gymnasiet. Så se till att vila och ladda batterierna. Läs gärna en underhållande bok och få lite solsken.

Skolstart

Vi börjar igen måndag 20 augusti. Klockan 10.00 syns vi på fotbollsplanen för upprop.

Vi handledare tackar för sommargåvan och önskar alla en härlig sommar!
Annette, Johan, Rebecca och Silvie