Ansökan inför år 4 höstterminen 2017

Vi vill påminna vårdnadshavare som har barn fött år 2007 och/eller vårdnadshavare som har bekanta med barn i den aktuella årsgruppen att det nu är hög tid att ansöka om elevplats inför höstterminen 2017 på Jönsbergska Idrottsskolan. Under vecka 45 skickas information om antagningsprocessen ut till sökande elever inför år 4 höstterminen år 2017.

Om sökande elever saknar information i brevlådan under vecka 45 ombeds de kontakta Jönsbergska Idrottsskolan via mail (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). Elevbesöken äger rum under vecka 49 med efterföljande informationsmöte onsdagen den 14/12. Mer information finns att läsa i brevet som skickas hem under vecka 45.

Ansökningshandlingar finns på www.jonsbergska.se.

Senast ändrad 2016-09-27